Over ons

Van harte welkom op onze website. 

Hier vindt u alle informatie over en rondom onze vereniging: evenementen, contactgegevens, berichtjes en ander nieuws.  Landelijke Gilden is een vereniging van mensen die leven van en met en op het platteland. We zijn actief in Vlaanderen en Oost-België.  Lokaal bestaat onze vereniging al sinds 20 maart 1896. Al die tijd - vroeger meer dan nu- hebben boeren en sympathisanten zich verenigd in deze gilde om hun belangen te bundelen en er ook op tijd en stond wat ontspanning aan te koppelen.  Onze bestuursleden spannen zich het hele jaar door op vrijwillige basis in om activiteiten voor de eigen leden,maar ook voor de niet-leden, te organiseren.

Het grootste evenement waarmee we elk jaar naar buiten komen,zijn onze Hoevefeesten.

Wie graag eens een keertje buiten komt en het sociaal contact wil onderhouden,kan hethele jaar door bij ons terecht. Een greep uit ons aanbod : kooklessen voor mannen, jaarlijkse daguitstap voor het gezin, fietsbedevaart naar Scherpenheuvel, een uitstap naar een sportmanifestatie en noem maar op. Het zit allemaal in ons pakket.

Op de meeste van onze activiteiten wordt er ook ruimschoots de tijd genomen om een gezellige babbel te slaan of een frisse pint te drinken waar nodig.

Wie graag lid wordt, neemt best contact op met de secretaris :

Nick Stessens, Bremstraat 29, 2460 Kasterlee, 014/236613